UVic-UCC

La UVic-UCC és la universitat catalana amb més percentatge de titulats afiliats a la Seguretat Social

El 80% dels alumnes que s'hi graduen tenen feina quatre anys després d'haver acabat els estudis

per Osona.com, 17 de juliol de 2020 a les 15:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La UVic-UCC és la universitat catalana amb més titulats treballant quatre anys després d'haver acabat els seus estudis. Segons el rànquing d'universitats U-Ranking, que impulsa l'Insituto Valenciano de Investigaciones Económicas (Instituto IVIE) i la Fundación BBVA, un 80% dels estudiants titulats a la UVic-UCC troben feina abans dels quatre anys després de graduar-se. A nivell estatal, ocupa el quart lloc. L'anàlisi s'ha fet a partir dels resultats d'inserció laboral del 2018 dels titulats el curs 2013-14.

Segons el rànquing, la UVic-UCC també es troba entre les universitats amb més titulats contractats com a titulats, és a dir, el percentatge de titulats afiliats a la Seguretat Social en un grup de cotització relacionat amb el nivell dels estudis realitzats. Els que troben feina, tenen de mitjana uns ingressos anuals (27.741 euros) superiors a la mitjana de les universitats espanyoles (26.440 euros). En aquest aspecte la UVic-UCC se situa el cinquè lloc a Catalunya i en el 18è a tot l'Estat.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació