Irene Solà lidera les vendes en català en un rànquing d'onze dies abans del Sant Jordi d'estiu

"El enigma de la habitación 622" i el 9è volum de "Cuaderno Blackie Books" són els més venuts en castellà

Irene Solà amb el seu llibre «Canto jo i la muntanya balla»
Irene Solà amb el seu llibre «Canto jo i la muntanya balla» | ACN
Osona.com
16 de juliol del 2020
Canto jo i la muntanya balla (Anagrama) de la mallenca Irene Solà, i Mar d'estiu (Univers) de Rafel Nadal, van liderar les vendes en català en ficció i no ficció, respectivament, la setmana del 6 al 12 de juliol, quan faltaven onze dies per a la celebració del Sant Jordi d'estiu, segons dades de Libridata.

Pel que fa a ficció en català, segueixen al llibre d'Irene Solà, L'enigma de l'habitació 622 (La Campana) de Joël Dicker; L'espia del Ritz (Columna) de Pilar Rahola; Boulder d'Eva Baltasar i L'any del mico (Club Editor) de Patti Smith. També formen part de la llista les darreres obres de Gemma Ruiz, Sally Rooney, Lana Bastastic, Laira Aguilar i Care Santos. 

Sobre la no ficció en català, després de Mar d'estiu, els més venuts són Aquí no hem vingut a estudiar (Arpa) d'Enric Juliana; 1 dia d'octubre i 2 poemes (Simbol) d'Enric Juliana; Dones valentes (Ara Llibres) de Meritxell Freixas; El poder transformador de la lectura (Ara Llibres) de Laura Borràs. També formen part de la llista Sandro Rossell, Ponç Pions, Woody Allen, Oriol Junqueras i Jordi Puigneró. 

El enigma de la habitación 622 (Alfaguara) de Jöel Dicker lidera la ficció en castellà. El segueixen La madre de Frankenstein (Tusquets) d'Almudena Grandes; Niña, mujer, otras (Alianza) de Bernardine Evaristo; Tira del hilo (Salamandra) d'Andrea Camilleri i El heredero (Espasa Libros) de Rafael Tarradas Bulto. 

En no ficció en castellà, després del 9è volum de Cuaderno Blackie Books, els més venuts són A propósito de nada (Alianza) de Woody Allen; El infinito en un junco (Siruela) d'Irene Vallejo; Así están las cosas (Roca) de Gonzalo Boye i Rabietas (Urano) de Miriam Tirado. 

Infantil i juvenil

Pel que fa a infantil i juvenil, els més venuts en català són Mic. El drac sense foc (La Galeria) de diversos autors i Pippi Calcesllargues (Kokinos) d'Astrid Lindgren. En castellà, Juegos del hambre. Balada de los pájaros cantores y serpientes (RBA) de Suzanne Collins i Los compas y la cámara del tiempo (Mr Ediciones) d'El Tronillo, Mikecrack i Timba VK.