La UVic ofereix tres nous graus semipresencials el curs vinent

Els graus en Màrqueting i Comunicació Empresarial, en Periodisme i en Comunicació Audiovisual també es podran seguir fent en modalitat presencial

Osona.com
15 de juliol del 2020
De cara el curs vinent la UVic-UCC oferirà tres dels seus graus dels àmbits d'empresa i comunicació per primera vegada en modalitat semipresencial, com a opció complementària a la presencial que es manté. Es tracta dels graus en Màrqueting i Comunicació Empresarial, en Periodisme i també el grau en Comunicació Audiovisual.

Tal com explica la UVic en una nota, aquests graus s'afegeixen a d'altres que ja havien fet el pas a la multimodalitat els darrers cursos, com és el cas de Nutrició Humana i Dietètica, Teràpia Ocupacional, Logopèdia (UManresa) i Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades, aquest darrer online conjuntament amb la Universitat Oberta de Catalunya.

L'objectiu d'aquesta aposta per ampliar l'oferta de titulacions multimodals -que combina l'oferta dels estudis presencials amb l'oferta semipresencial- "és aconseguir uns estudis més flexibles i adaptats a les necessitats i a les realitats diverses dels futurs estudiants", explica la vicerectora d'Ordenació Acadèmica de la UVic-UCC, Cristina Vaqué, segons la qual es tracta d'oferir "cada cop més estudis de grau que permetin escollir a cada alumne el nivell de presencialitat que li convé".

D'aquesta manera, es vol facilitar l'accés a la universitat a aquelles persones que per diverses raons -econòmiques, familiars o laborals- no poden assistir diàriament a classe.

La universitat estudia la possibilitat que els models puguin convergir i que algú que hagi començat un grau en un format, pugui passar-se a l'altre sense problemes rellevants.
Arxivat a