Detingut per conduir begut i de forma temerària a Vic

El veí d'Olot, que triplicava la taxa d'alcoholèmia, va estar a punt d'atropellar un grup de persones i va xocar amb cotxes que estaven estacionats

Osona.com
14 de juliol del 2020
Actualitzat a les 15:47h
La matinada de divendres a dissabte passat, al voltant de dos quarts de 6, la Guàrdia Urbana de Vic va rebre un avís d'un vehicle circulant de forma temerària pel carrer Perot Rocaguinarda.

Tal com informa el cos, el conductor, un veí d'Olot de 33 anys, va estar a punt d'atropellar un grup de persones i una d'aquestes, un veí de Vic, va patir una lesió a la mà. També van resultar danyats dos cotxes que estaven estacionats correctament.

Els Mossos d'Esquadra van aconseguir interceptar-lo. Llavors la Guàrdia Urbana va fer-li la prova d'alcoholèmia i el conductor va donar un resultat de 0,83 mg/l a la primera prova i de 0,75 mg/l a la segona. És a dir, triplicava el màxim permès de la taxa d'alcoholèmia.

Finalment se'l va detenir i se l'investiga per la comissió de diversos delictes contra la seguretat del trànsit i d'altres: conducció temerària, alcoholèmia, negativa fer proves drogues, conduir sense permís i maltractaments a una persona que l'acompanyava.
Arxivat a