Torelló garanteix el servei d'aigua a les persones amb risc d'exclusió social

L'Ajuntament i Sorea renoven el fons social

L'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño i la gerent de concessions de Sorea, Esther Guirado, han signat el conveni
L'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño i la gerent de concessions de Sorea, Esther Guirado, han signat el conveni | Ajuntament de Torelló
Redacció
09 de juliol del 2020
Actualitzat a les 15:02h
L’Ajuntament de Torelló i l’empresa Sorea, titular del servei municipal d’abastament d’aigua potable, van signar aquest dimecres l'ampliació per un any més del conveni de col·laboració pel Fons de Solidaritat que ajuda al pagament dels rebuts a persones o famílies amb dificultats econòmiques o amb risc d’exclusió social. El conveni el van signar l'alcalde, Marçal Ortuño i la gerent de concessions de Sorea, Esther Guirado.

Aquest any, a més, s'ha augmentat la dotació econòmica del conveni, que fins ara era de 4.000 euros anuals i ara passa a ser de 5.000 euros, quantitat aportada per Sorea i l’Ajuntament a parts iguals.

L’objectiu del fons social és ajudar a les persones en risc d’exclusió social o en situació de vulnerabilitat econòmica que tinguin dificultats per fer front al pagament del rebut de l’aigua. D’aquesta manera es garanteix el dret d’accés a l’aigua a les famílies més desfavorides.
 
Arxivat a