Música, dansa, vermuts i espectacles de petit format per animar l'estiu a Manlleu

Joan Tena i Pep Poblet, i Titelles Naïp, algunes de les propostes destacades de Viu Manlleu!

Pep Poblet, Àlex Garrido, Eva Font, Imma Muñoz i Guillem Soler durant la presentació de «Viu Manlleu!»
Pep Poblet, Àlex Garrido, Eva Font, Imma Muñoz i Guillem Soler durant la presentació de «Viu Manlleu!» | Adrià Costa
Redacció
10 de juliol del 2020
Actualitzat a les 15:13h
Aquest dijous, 9 de juliol, s’han presentat públicament les activitats de Viu Manlleu!, una proposta d’activitats culturals, gastronòmiques i comercials dirigida a la població de Manlleu durant els mesos de juliol i agost. 

Tenint en compte les dificultats de mobilitat de la població i la impossibilitat de fer actes multitudinaris, l’Ajuntament de Manlleu ha apostat per oferir una programació cultural de petites activitats durant dos mesos que clourà amb la Festa Major de Manlleu (del 12 al 16 d’agost).

Concerts de petit format, dansa, vermuts artístics, arts escèniques i cultura popular es combinaran durant els caps de setmana en diferents indrets de la població: la plaça Fra Bernadí, els Jardins de Can Mataró, l’Embarcador del Ter i el Prat del Rocòdrom. Entre les propostes destacades hi ha el concert de Joan Tena i Pep Poblet, l'espectacle de Titelles Naïp, i la música de la Cobla Jovenívola de Sabadell

Aquesta iniciativa, a més, té la voluntat de donar suport al sector cultural de Manlleu, tal com s’ha fet abans amb les empreses i el comerç del municipi. Per a molts dels artistes suposarà un retorn a l’activitat després de mesos d’inactivitat. 

Viu Manlleu! va començar les seves activitats el passat cap de setmana i es desenvolupa seguint totes les mesures d’higiene i seguretat tant per al públic com per a l’organització.

- Consulteu tota la programació de Viu Manlleu!


Arxivat a