Els hospitals d'Osona només tenen quatre persones ingressades per Covid-19

La majoria de persones que han donat positiu han estat ateses a l'hospital per altres causes no relacionades amb el coronavirus

L'Hospital de la Santa Creu, lliure de coronavirus
L'Hospital de la Santa Creu, lliure de coronavirus | Josep M. Montaner
Osona.com
09 de juliol del 2020
Actualitzat a les 10:22h
Actualment hi ha quatre persones ingressades per coronavirus als hospitals d'Osona. Segons dades d'aquest dimecres del Consorci Hospitalari de Vic, hi ha hagut sis nous ingressos als centres hospitalaris de la comarca amb PCR positiu, respecte a la darrera actualització de fa una setmana, la majoria dels quals han estat ateses per altres causes no relacionades amb la malaltia. 


La xifra de contagis ha anat lleugerament a la baixa a la comarca. De fet, fa una setmana, hi havia nou hospitalitzats.

Aquestes xifres comptabilitzen el nombre d'hospitalitzats a l'Hospital Universitari de Vic, Hospital Sant Jaume de Manlleu, i Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic. Precisament, en aquest últim hospital, (gestionat per la FHSC), no hi ha cap pacient amb la infecció activa, fet que el converteix, de moment, en un hospital lliure de Covid-19.

D'altra banda, segons Salut, que comptabilitza tots els centres i institucions sanitaris (Atenció Primària, SEM...), a Osona s'han mort un total de 379 persones, o sigui, en l'última setmana hi hagut un decés.

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca


 

 
Arxivat a