Tona tindrà Festa Major

La celebració, però, serà diferent i estarà marcada per la pandèmia

NacióDigital
08 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:41h
Les Birratines són un dels actes més populars de la Festa Major
Les Birratines són un dels actes més populars de la Festa Major | Adrià Costa
Com és tradició, el primer cap de setmana d’agost, Tona tornarà a gaudir de la Festa Major d’Estiu. Així ho ha anunciat al web l'Ajuntament que, a hores d'ara, encara no ha fet pública la programació.

El que si se sap ja és que no hi haurà fira d'atraccions per diverses causes, segons explica el consistori: "La manca d’indicacions oficials sobre la realització de fires a l’aire lliure i havent constatat que bona part dels firaires no podien –o, alguns d’ells, no volien, venir– a causa d’aquesta situació tan complexa".

"La pandèmia de la Covid-19 no ens ha posat les coses gens fàcils, i calia adaptar les propostes d’activitats a les noves circumstàncies. Hem de poder garantir la salut de tots i totes en base al compliment de les recomanacions de les autoritats de salut pública. Però els membres de l’equip d’alcaldia, conjuntament amb els tècnics i tècniques municipals, estem convençuts que podem fer-ho i  ja fa dies que treballem perquè sigui possible. Serà una Festa Major diferent, però serà una Festa Major molt especial", aclareixen des de l'Ajuntament.

A dia d’avui, ja s'ha definit la idoneïtat dels espais, les mesures d’higiene i prevenció que caldrà tenir en compte, i s'han començat a valorar propostes de programació per a tots els públics.



 

Arxivat a