Torelló enceta la segona setmana d'asfaltat de carrers

Aquests dies es fan treballs als carrers Ter i avinguda del Castell

Aquest dilluns es van fer obres al carrer Progrés de Torelló
Aquest dilluns es van fer obres al carrer Progrés de Torelló | Aj. de Torelló
Osona.com
07 de juliol del 2020
Les obres d'asfaltat de set carrers de Torelló, incloses en el pla de xoc de manteniment urbanístic impulsat des del consistori, han iniciat la segona setmana de treballs. Després d'actuar als carrers Vallespir, Congost i avinguda Pompeu Fabra, aquesta setmana es treballa als carrers Progrés i Ter i a l'avinguda del Castell.

El pla de xoc de manteniment urbanístic impulsat pel consistori es va aprovar al ple municipal de juliol de 2019, amb un pressupost que arribava a 1.066.573 euros.

L'empresa encarregada de les obres ha fet una previsió actualitzada dels dies d'actuació a cada carrer. En cap cas s'actuarà abans però sí que es podria endarrerir algun dia en cas de condicions meteorològiques adverses. La previsió és la següent:


Dimarts 7 i dimecres 8 de juliol:
-Part del carrer del Ter (des de la Ronda Pollancredes fins a la carretera de Conanglell). Es fressarà tot el tram i s'asfaltarà només el sector on hi ha habitatges particulars.

Dijous, 9 de juliol:
-Part del carrer del Ter (des de la Ronda Pollancredes fins a la carretera de Conanglell). Per evitar al màxim les afectacions a empreses i treballadors, només es treballarà en horari de vespre/nit, asfaltant el tram del carrer amb empreses.

Divendres 10, dissabte 11 i dilluns 13 de juliol:
-Part de l'avinguda del Castell (des del carrer Borgonyà fins al carrer Comte Borrell). Segons les previsions, divendres 10 es fressarà, dissabte 11 s'acabarà de fressar i es faran feines prèvies d'asfaltat i el dilluns 13 s'asfaltarà tot el tram.

Dilluns 13 a divendres 17 de juliol:
-Carrer de l'Espona (afectacions a la línia de bus)

L'empresa senyalitzarà l'actuació a cada carrer, com a mínim, 72 hores abans de treballar-hi. Durant unes hores, quan s'asfalti cada carrer, no es podrà accedir en vehicle als pàrquings dels edificis.

Arxivat a