Taradell celebrarà la festa d'en Toca-sons

La 28a edició, que se celebrarà el 25 d'agost, estarà adaptada als protocols d'higiene i seguretat

Festa d'en Toca-Sons a Taradell, l'any passat
Festa d'en Toca-Sons a Taradell, l'any passat | Albert Alemany
Osona.com
07 de juliol del 2020
Taradell celebrarà la festa del seu bandoler més famós: en Toca-Sons. La 28a edició se celebrarà el proper 25 d'agost, en el marc de la festa major d'estiu, i estarà adaptada als protocols d'higiene i seguretat.

En una nota de la comissió que organitza la festa, expliquen que estan estudiant "totes les mesures preventives possibles en els espais que es portarà a terme la festa". En aquest sentit, recorden la responsabilitat de cadascú a l'hora de garantir la distància de seguretat i l'ús de la mascareta.

També es contempla celebrar la Caminada Terrorífica "Caça de Bruixes", que es farà el dijous 20 i divendres 21 d’agost. La caminada que s’organitza conjuntament amb el grup de teatre "Canya que no és conya" canviarà d’argument.

D'altra banda, s'ha decidit suspendre la sisena edicó del Toca Canalla, la versió infantil que se celebra cada dos anys. "És molt difícil que una festa amb nens puguin controlar les mesures de seguretat entre ells", apunten des de l'organització, que espera poder celebrar-la el 2021.




Arxivat a