Uns 800 alumnes d'Osona comencen la selectivitat

La UVic acull els alumnes en tres espais diferents

Alumnes de la selectivitat a la UVic
Alumnes de la selectivitat a la UVic | UVic-UCC
Osona.com
07 de juliol del 2020
Actualitzat el 09 de juliol a les 10:24h
Un total de 793 alumnes han començat aquest dimarts i fins al divendres, 10 de juliol, les PAU d'enguany marcades per l'emergència sanitària. Els estudiants d'Osona fan els exàmens a la UVic, que ha hagut d'habilitar més d'un espai per acollir-los a tots. A més de Miramarges, on s'amplia el nombre d'aules, també s'ha habilitat l'edifici Torre dels Frares i Can Baumann.

Els alumnes es reparteixen en 50 espais dels tres edificis: 22 a Miramarges, 19 a Torre dels Frares i 9 a Can Baumann. La diversificació en tres edificis també fa que, per primera vegada, la UVic tingui tres tribunals examinadors en comptes d'un de sol.

Pel que fa als horaris, que s'han hagut d'adaptar i hi ha tres franges d'exàmens, que comencen a les 9, a les 12 i a les 15 hores. Així es vol evitar permanències innecessàries dels estudiants a les seus de les proves i impedir aglomeracions.

Quant a matèries, les més nombroses de la fase general es reparteixen en els tres primers dies i en les dues primeres franges de cada dia. L'última franja de cada dia i el divendres es destina a les assignatures específiques, sovint amb menys alumnes. Podeu consultar aquí els horaris de cada examen.

Els alumnes que s'examinen provenen dels instituts Antoni Pous i Argila, Cirvianum, Miquel Martí Pol, Pere Barnils, Tona, Voltreganès, Castell de Quer, Jaume Callís, Taradell, IES Vic, i la Plana, l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic i dels col·legis La Salle Manlleu, Pive, Vedruna-Escorial i Sant Miquel de Sants.



Arxivat a