Salut

La Unitat de Salut Internacional de l'ICS a la Catalunya Central reprèn l'activitat

Les persones que viatgen que vulguin accedir a la Unitat hauran de fer un contacte previ telefònic

per Osona.com , 7 de juliol de 2020 a les 18:55 |
El CAP Osona, a la plaça Divina Pastora de Vic | Adrià Costa
La Unitat de Salut Internacional de l'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central ha reprès l'activitat aquest dimarts, 7 de juliol. Les persones que viatgen que vulguin accedir a aquest servei han de fer un primer contacte telefònic a través del 93 889 02 22 (de dilluns a divendres 14 a 20 h), i se'ls donarà cita per a una visita telefònica. Els professionals de la Unitat també els proporcionaran els consells pertinents per als seus viatges i les mesures que cal que prenguin.

En cas que necessitin l'administració de vacunes, els donen cita per a les unitats de l'Anoia (CAP Vilanova del Camí), el Bages-Berguedà (CAP Bages) o Osona (CAP Osona). Si cal administrar la vacuna de la febre groga les persones usuàries s'han de desplaçar a Vic. 


Els professionals de Salut Internacional de l'ICS a la Catalunya Central recorden la importància que els usuaris estiguin donats d'alta a l'aplicació La Meva Salut per tenir accés a les dades de salut i a les vacunes, així com per poder facilitar la comunicació telemàtica amb la persona que viatja (accés a recepta electrònica de medicaments per a la profilaxi de la malària, tríptics informatius, etc.). 

En cas que els professionals recomanin una atenció presencial, es recorden les indicacions següents a les persones usuàries del servei: l'ús de la mascareta és obligatori; les persones acompanyants només es permeten en els casos imprescindibles; cal arribar a l'hora de la visita indicada, no abans; cal respectar la senyalització i les indicacions dels professionals, i cal respectar la distància de seguretat. 

 

Participació