​Un festival a Gurb des del cotxe

La situació derivada del coronavirus ha fet reformular la primera edició del Sunranxx que aplega una cinquantena d'artistes en dos dies

Una mostra de com serà el festival a Gurb
Una mostra de com serà el festival a Gurb | Sunranxx
Carles Fiter
07 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:11h
Els festivals d'arreu de Catalunya han hagut de fer malabarismes per adaptar-se a la nova situació derivada del coronavirus. A Gurb, per exemple, la primera edició del Sunranxx, un festival de música i arts que se celebra el 10 i l'11 de juliol a la Masia de Cal Gitanet de Gurb, ha renovat el format i s'ha convertit en un autofestival.

En declaracions a Osona.com, Didier Xavier Bogunyà, de l'organització del festival, explica que s'ha hagut de reformular "per donar seguretat als usuaris" i que alhora puguin gaudir del festival. "Hem treballat fort per estar a l'altura de les circumstàncies amb una opció artística supercompleta", remarca. Durant dos dies, més d'una cinquantena d'artistes oferiran propostes de música, art plàstic, acrobàcies, circ, espectacle de foc, teatre d'improvisació, etc. Tot presentat per Lo Pau de Ponts i el Gran German.

L'experiència es viurà des de dins dels cotxes, des d'on també es podrà visualitzar per una gran pantalla i escoltar a través de la radio. Tot i això, també es podrà sortir a la parcel·la de 20 metres quadrats de la qual disposa cada vehicle. Per encabir-hi els assistents s'ha distribuït l'espai en línies paral·leles.

La proposta, que va de les 8 del vespre a les 12 de la nit, s'inspira en els autocines americans i, precisament, el mateix divendres es projectarà La La Land.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunners!!