La UVic habilita diversos espais per acollir la selectivitat

Uns 800 estudiants de Batxillerat d'Osona faran les PAU a Miramarges, Torre dels Frares i Can Baumann

Fins ara només es feien exàmens al Campus de Miramarges de la Universitat de Vic
Fins ara només es feien exàmens al Campus de Miramarges de la Universitat de Vic | Josep M. Montaner
NacióDigital
06 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:34h
La UVic ha habilitat diversos espais per acollir la selectivitat d'enguany, que comença aquest dimarts 7 de juliol i s'allarga fins al divendres 10. Per primera vegada es fa en tres llocs de la universitat. A més de Miramarges, on s'amplia el nombre d'aules, també s'ha habilitat l’edifici Torre dels Frares i Can Baumann.

En total s'examinen a la UVic un total de 793 alumnes repartits en 50 espais dels tres edificis: 22 a Miramarges, 19 a Torre dels Frares i 9 a Can Baumann. L' aforament està reduït al 25% per qüestions de seguretat sanitària. La diversificació en tres edificis també fa que, per primera vegada, la UVic tingui tres tribunals examinadors en comptes d’un de sol.

Els instituts que s'examinen a la Universitat són tots d’Osona i els mateixos que ho feien els anys anteriors. Com que la universitat ha pogut oferir més espais propis, no ha fet falta obrir cap altre centre de la comarca per acollir estudiants.

Els alumnes provenen dels instituts Antoni Pous i Argila, Cirvianum, Miquel Martí Pol, Pere Barnils, Tona, Voltreganès, Castell de Quer, Jaume Callís, Taradell, IES Vic, i la Plana, l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic i dels col·legis La Salle Manlleu, Pive, Vedruna-Escorial i Sant Miquel de Sants.





 
Arxivat a