L'Ajuntament de Gurb modernitza el seu web

S'ha renovat estèticament i s'han reestructurat els continguts

El nou web de Gurb
El nou web de Gurb
Osona.com
04 de juliol del 2020
L'Ajuntament de Gurb ha estrenat aquesta setmana un nou portal a Internet més modern i amb més funcionalitats. L'objectiu d'aquesta actualització de la web municipal és fer més fàcil i flexible la relació entre els veïns i l'administració. El nou web té una arquitectura de continguts millorada i un disseny actualitzat, amb l'objectiu de prestar serveis de forma més eficient a la població i assegurar el compliment de la normativa vigent en termes d'accessibilitat, administració electrònica i transparència. A més és accessible des de dispositius mòbils i tauletes.

La pàgina web ha estat desenvolupada conjuntament amb la Diputació de Barcelona i s'acull a les pautes d'accessibilitat vigents. També permet a la ciutadania subscriure's a la informació que més els interessi, gràcies al butlletí digital que setmanalment s'envia a les persones subscriptores amb l'agenda i notícies publicades.

La regidora Montserrat Parareda destaca que "hem aprofitat aquests dies de la pandèmia per enllestir la modernització del web, que passa no només per la renovació estètica sinó també per la reestructuració de continguts que permet oferir als veïns una informació més ordenada i de forma més intuïtiva". Amb el nou web, juntament amb les xarxes socials i l'App, l'Ajuntament aposta per la innovació tecnològica.