​Uns 400 infants s'han inscrit als casals d'estiu de Vic

Les activitats estan repartides en sis centres i es porten a terme amb la col·laboració de diverses entitats esportives i culturals de la ciutat

Casal d'estiu a Vic, el 2019
Casal d'estiu a Vic, el 2019 | Aj. de Vic
Osona.com
30 de juny del 2020
Aquesta setmana ha començat "Estiu Únic", l’oferta de casals d’estiu de Vic d'aquest any a la qual s'han inscrit uns 400 infants, repartits en diferents setmanes. Les activitats es faran en sis centres oberts de la ciutat (abans n'eren tres): l’escola La Sínia; l’Institut La Plana; l’escola Guillem de Mont-rodon; l’Institut de Vic; l’Institut Jaume Callís; i l'escola Estel (d’educació especial).

Tal com explica l'Ajuntament, gran part del monitoratge anirà a càrrec del mateix professorat, per donar resposta a la gran diversitat de necessitats educatives de l’alumnat. Les activitats es porten a terme amb la col·laboració de diverses entitats esportives i culturals de la ciutat.
 
Beques
 
Pel que fa a la sol·licitud de beques, tant ordinàries com de risc, el nombre es manté similar al de l’any passat. En total s’ha sol·licitat beca ordinària per a 51 infants, dels quals 48 n’han obtingut i a la resta se’ls ha desestimat al no complir els criteris requerits. A banda d’aquests nens i nenes, també hi ha una seixantena d’infants becats de risc.
  
Nous períodes de preinscripcions
 
L’Estiu Únic comptarà amb dos períodes més de preinscripcions durant el mes de juliol, ja que algunes famílies han tingut dificultats per poder formalitzar la seva. De l’1 al 8 de juliol s’obrirà un segon torn per poder presentar les preinscripcions de forma presencial amb cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).

Del 22 al 29 de juliol hi haurà un altre període de preinscripció per a totes aquelles famílies que vulguin apuntar els seus fills al casal d’estiu durant el mes d’agost i/o fins al 10 de setembre. 
Arxivat a