Una vintena de propostes de temàtica oriental als Centres Cívics de Vic

La cinquena edició del programa Més Nits! se celebra del 5 al 19 de juliol en diversos espais de la ciutat i cal inscripció prèvia per participar-hi

Osona.com
01 de juliol del 2020
La cinquena edició del programa Més Nits!, que es farà a Vic del 5 al 19 de juliol, oferirà un total de 17 activitats que tindran com a denominador comú la temàtica oriental. Tal com explica l'Ajuntament, les propostes es faran als Centres Cívics i en altres espais de la ciutat com ara el Museu de l'Art de la Pell, el Seminari o altres espais a l’aire lliure com per exemple la plaça Major, on s’encetarà el programa amb una jornada de taitxí a trenc d’alba el dia de Sant Miquel (5 de juliol).
 
Les propostes són molt variades i per a tots els públics. Van des de tallers de cuina, sobre l’experiència wasabi i dolços japonesos, fins a tallers artístics, com ara el d’estampació de tote bag asiàtica o el de ceràmica raku. També es faran xerrades i conferències, una d’elles per celebrar l’efemèride dels 30 anys de Bola de Drac a Catalunya amb el reputat especialista Oriol Estrada.

El programa Més Nits! inclourà una introducció al budisme; activitats de dansa (danses perses i de bandari o bé un espectacle de Bollywood al Seminari) i activitats familiars: teatre d’ombres, taller de màscares coreanes, karate infantil, etc. 

Per tal d’ajustar-se a les mesures de prevenció del coronavirus, per participar en qualsevol de les activitats cal fer una inscripció prèvia, preferentment per via telemàtica, fins al 3 de juliol. En cas que sigui necessari fer una inscripció presencial a qualsevol dels Centres Cívics (excepte el CCVic Santa Anna), l’horari d’atenció serà de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a