SORTEIG de 8 abonaments del Festival Nits de cinema oriental de Vic

El certamen, que tindrà un edició més escurçada pel coronavirus, se celebra del 23 al 26 de juliol i manté les projeccions al Cinema Vigatà i a la Bassa dels Hermanos

El certamen tindrà lloc del 23 al 26 de juliol entre la Bassa dels Hermanus i el cinema Vigatà.
El certamen tindrà lloc del 23 al 26 de juliol entre la Bassa dels Hermanus i el cinema Vigatà. | Adrià Costa
Osona.com
01 de juliol del 2020
El Festival Nits de cinema oriental torna a Vic del 23 al 26 de juliol en una edició escurçada. La programació inclou una trentena de films produïts a la Xina, al Japó, Tailàndia, Taiwan, Corea del Sud i l'Índia. Moltes d'aquestes pel·lícules s'estrenaran en exclusiva a Vic. Paral·lelament hi ha un munt d'activitats més com tallers, exposicions o xerrades.



Osona.com i Festival Nits de Cinema Oriental sortegen 8 abonaments Nitòman, valorats en 40 euros cadascun, que donen accés a totes les sessions del cinema Vigatà i també a les sessions a la Bassa, que enguany té un aforament limitat, i per tant s'haurà de fer amb reserva prèvia. El termini per participar en el sorteig es tancarà el 7 de juliol. L'endemà, 8 de juliol, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'Osona.com.

Per participar en el sorteig només cal omplir el següent formulari:



Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran un dels vuit abonaments Nitòman pel Festival Nits de cinema oriental: donen accés a totes les sessions de pagament del certamen i estan valorats en 40 euros cadascun.

- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dimarts 7 de juliol.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.
Arxivat a