Les piscines municipals de Vic obren amb cita prèvia i aforament limitat

Els equipaments del Club de Natació Vic-ETB ofereixen quatre torns i tampoc hi ha abonaments d'estiu

Piscina del Club Natació Vic-ETB
Piscina del Club Natació Vic-ETB | Aj. de Vic
Osona.com
30 de juny del 2020
Aquesta setmana, el Club de Natació Vic-ETB ha obert les piscines d'estiu municipals de Vic. A causa de la situació derivada del coronavirus, hi ha restriccions d'aforament establertes per tal de garantir la distància interpersonal. Per poder accedir-hi, cal demanar cita prèvia.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, les piscines estan obertes cada dia de 10 del matí a les 8 del vespre, amb una hora de tancament per netejar i desinfectar (de 2 a 3 de la tarda). L'obertura està dividida en quatre torns: de 10 a 12 del matí; de 12 a 2 de la tarda; de 3 a 2/4 de 6 de la tarda; i de 2/4 de 6 de la tarda a 8 del vespre. Només es pot reservar un torn per dia i s'ha de fer el dia abans. L'aforament a cada torn és de 100 persones.

D'altra banda, "per garantir un bon servei, especialment a tots els socis i abonats", enguany no es fan abonaments d'estiu ni abonaments multientrada, explica l'Ajuntament. Si hi ha places lliures, es venen entrades individuals.

Per entrar és obligatori portar mascareta per accedir i sortir del club, i sempre que no es pugui garantir la distància interpersonal (excepte dins l'aigua).




Arxivat a