​Detingut un home sense carnet per saltar-se un control a Manlleu i intentar envestir els agents

L'arrestat va llançar per la finestra del cotxe un pot amb 8 paperines de cocaïna

Osona.com
25 de juny del 2020
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 19 de juny un home de 34 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, un delicte de resistència i desobediència als agents de l'autoritat, un de conducció temerària i un altre per conduir amb el permís retirat judicialment. 

Els fets van tenir lloc en un control a la carretera BV-5224 a Manlleu. Els agents van intentar aturar un vehicle però el conductor va fugir a gran velocitat i un dels policies va haver d'apartar-se per no ser atropellat. Durant la persecució, el conductor va fer diverses imprudències i conduïa de manera temerària. A més, l'home va llançar per la finestra un pot amb 8 paperines de cocaïna.

Els Mossos van poder aturar finalment el vehicle a l'entrada de Torelló i els agents van constatar que al conductor li constava una ordre de suspensió temporal del permís de conduir emesa per un jutjat de Manresa. El conductor, veí de les Masies de Voltregà, va quedar detingut i va passar el 20 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a