El PDECat desautoritza la moció de censura a Roda de Ter contra Albert Serra

La formació ha tramitat un procediment disciplinari a dos regidors de Junts per Roda que ha pactat amb ERC per desbancar l'actual alcalde

Albert Serra
Albert Serra | ACN
Osona.com
25 de juny del 2020
Actualitzat a les 11:49h
El PDECat ha criticat a través d'un comunicat la moció de censura impulsada per ERC i Junts per Roda de Ter al municipi, i ha desautoritzat l'actuació dels dos regidors associats al partit: Joan Moreno i Marina Quintana. 

En el comunicat, la formació diu que ha incoat i que estan tramitant un procediment disciplinaris contra els dos edils per la comissió de "faltes molt greus". Segons asseguren, en aquests moments el procediment està pendent de resolució definitiva per part de la Comissió de la Qualitat Democràtica del partit. 

ERC i Junts van entrar al registre aquest dimarts una moció contra l'independent Albert Serra, que fins ara governava amb Junts per Roda.

L'executiva comarcal ja es va desmarcar de Moreno

A les municipals, IpR va aconseguir 5 regidors; 5, ERC; i 3, JxCat. Després d'un pacte entre independents i JxCat, l'alcalde va fer destituir el cap de llista -Joan Moreno- a principis de maig. Pocs dies després, la regidora Marina Quintana -també de JxCat- va presentar la seva renúncia.

Llavors, des de l'executiva comarcal de JxCat es va donar el vistiplau a la decisió de Serra i es va fixar com a únic interlocutor el tercer regidor Albert Aguilar. 
Arxivat a