Les discoteques d'Osona finalment tanquen per Sant Joan

El Grup ViG critica la nova modificació del Govern: "Estan enfonsant l'economia i la salut mental de les persones que treballen als sectors més afectats per la Covid-19"

Les Carpes ViG
Les Carpes ViG | Grup ViG
Osona.com
23 de juny del 2020
Actualitzat a les 14:12h
Les discoteques i locals d'oci nocturn d'Osona finalment tanquen aquesta nit de Sant Joan. Després de la modificació del govern de la Generalitat d'aquest dilluns, els establiments regentats pel Grup ViG -Era del Sot, Les Carpes, l'Envelat, la Disco ViG i el Saravà- han decidit abaixar la persiana.

La resolució publicada aquest dilluns al DOGC només permet el ball en establiments d'hostaleria i restauració, allotjaments turístics i altres de similars sempre i quan les persones que hi participin siguin d'un grup amb contacte proper de "forma molt habitual". És a dir, les zones habilitades pel ball als bars i discoteques com a màxim s'hi poden instal·lar taules per al consum. Per tant, s'ha fet marxa enrere respecte a allò que s'havia publicat inicialment.

En un comunicat, el grup carrega contra la nova resolució: "Denunciem el comportament erràtic amb el qual han estat actuant els nostres polítics durant tota la pandèmia, un comportament ple de contraccions que està enfonsant l'economia i la salut mental de les persones que treballen als sectors més afectats per la Covid-19".

En aquest sentit, fan un repàs els canvis que han anat patint al seu sector: "Hem perdut molt temps i esforços". De fet, no feia ni una setmana que les discoteques havien obert les portes amb les mesures de prevenció i de seguretat al dia per seguir la normativa. Amb nova modificació, el grup ha dit prou i ha decidit no aixecar la persiana.

D'altra banda, també demanen disculpes als clients per aquests canvis que "només responen a l'errònia manera de governar que practiquen els polítics d'aquest país" i reivindiquen que "ballar a l'aire lliure, amb les mesures de seguretat pertinents, no comporta més risc que anar a una manifestació, anar a un restaurant interior ple de gent o anar a resar a una església". Finalment alerten que la prohibició "només farà que augmentin les festes il·legals" on les mesures de seguretat són inexistents.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COMUNICAT OFICIAL

A post shared by Les Carpes ViG Estiu (@lescarpes) on

Arxivat a