Reobren els parcs infantils d'Osona

Els ajuntaments de Vic, Manlleu i Torelló recorden que cal seguir les mesures de seguretat i higiene i apel·len a la responsabilitat

Un parc Infantil de Vic.
Un parc Infantil de Vic. | Adrià Costa
Osona.com
19 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:31h
Després de tres mesos precintats, aquest divendres s'han tornat a obrir les zones de joc a l'aire lliure, les sorreres i parcs infantils de molts municipis d'Osona, com Vic, Manlleu o Torelló.

Els ajuntaments recorden que cal seguir adoptant totes les mesures de seguretat i higiene davant la Covid-19 que marquen les autoritats, com són la higiene de mans, l'ús de mascaretes i el respecte de la distància social.

D'altra banda, demanen als pares i mares extremar el control sobre els infants, així com evitar aglomeracions. També apel·len a la responsabilitat individual i col·lectiva.

La Catalunya Central, dins la qual hi ha Osona, juntament amb la resta de regions sanitàries catalanes, ha entrat aquest dijous a la fase 3, l'últim estadi de desconfinament que permet ja la lliure mobilitat per tot el territori i que torna a la potestat a la Generalitat per regular les mesures de la crisi sanitària.