La piscina de Manlleu obre amb cita prèvia, aforament limitat i sense abonaments d'estiu

La instal·lació inicia la temporada aquest dijous 18 de juny

La piscina Municipal de Manlleu
La piscina Municipal de Manlleu | Adrià Costa
Osona.com
17 de juny del 2020
La piscina d'estiu de Manlleu obre les portes aquest dijous, 18 de juny, però de forma diferent a la que els veïns estaven acostumats. Tal com explica l'Ajuntament, d'una banda, enguany no hi haurà abonaments d'estiu i en cas que no es disposi d'abonament de piscina coberta, només s'hi podrà accedir pagant l'import de l'entrada puntual.

Per entrar a l'equipament cal tramitar la cita prèvia de manera telemàtica i només es pot escollir entre dos horaris: matí (de 10 a 14.30) i tarda (15 a 19.30). La reserva es pot tramitar el mateix dia o amb un màxim de 24 hores.

Si un cop registrades les reserves prèvies queden places disponibles per vendre a la mateixa taquilla, es procedirà a vendre presencialment fins a arribar a l'aforament màxim permès.

A l'entrada de la piscina serà obligatori desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i accedir a les instal·lacions amb mascareta fins a assegurar-se que es poden mantenir les distàncies de seguretat amb la resta d'usuaris. Els vestidors no es podran utilitzar, però sí que hi haurà habilitats els lavabos públics.

Tal com remarca l'Ajuntament, aquestes modificacions volen garantir la seguretat dels usuaris i dels treballadors de la instal·lació.
 

Consulta l'enllaç per tramitar la reserva




​​
​​
​​
Arxivat a