coronavirus

Torelló modifica el pressupost per finançar el casal d'estiu conjunt

La primera aportació econòmica és de 96.000 euros

per Osona.com , 16 de juny de 2020 a les 09:05 |
El ple de Torelló de dijous passat | Aj. de Torelló
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple de l'Ajuntament de Torelló va aprovar, en una sessió extraordinària celebrada telemàticament dijous passat, una modificació del pressupost per fer una primera aportació econòmica de 96.000 euros al casal d'estiu conjunt UnitsxEducar. La proposta va tirar endavant amb els vots a favor de l'equip de govern i la CUP, mentre que Junts per Catalunya i el PSC es van abstenir. 

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, la modificació de crèdit dona de baixa altres partides, com les destinades a rehabilitació d'elements comuns (39.000 euros); pressupostos participatius (30.000 euros); beques Teo (10.000 euros); banderoles de la festa major (5.000 euros); a una part de les actuacions de control de les colònies de gats (4.000 euros); i a una part de les actuacions del Festus (8.000 euros). Els 96.000 euros que sumen es destinen al finançament del casal d'estiu que organitzen conjuntament l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s i diverses entitats de Torelló.


El projecte està pensat per acollir uns 800 infants. L'Ajuntament bonifica una part del cost del casal a tots els participants, de manera que la quota setmanal base queda fixada en 45 euros per infant. També hi ha bonificacions extra en el cas que hi participin diversos germans i dos trams de bonificació depenent dels ingressos de la unitat familiar. A més, s'han establert beques destinades a les famílies més afectades per la crisi sanitària i les dificultats econòmiques, amb l'objectiu que cap infant en quedi exclòs.

La resta d'aportació està en funció del nombre d'inscripcions, és a dir, com més m'hi hagi, menys aportació caldrà.
 
 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació