Les dones d'ERC Osona «agafen el guant» contra la violència masclista en infants i joves

Se sumen a la iniciativa impulsada per l'Institut Català de les Dones

Les dones d'ERC Osona se sumen a la iniciativa de l'Institut Català de les Dones
Les dones d'ERC Osona se sumen a la iniciativa de l'Institut Català de les Dones | ERC Osona
Osona.com
16 de juny del 2020
Actualitzat el 17 de juny a les 7:59h
Les dones d'ERC Osona s'han sumat a la campanya #AgafaElGuant, que té per objectiu augmentar la protecció i seguretat de la infància i la joventut davant les violències masclistes en l'actual situació de crisis sociosanitària.

Es tracta d'una iniciativa de l'Institut Català de les Dones que vol acompanyar a infants i joves per tal d'identificar les violències existents al seu voltant, apropant els recursos existents i promoure un espai de suport i sororitat.

Per donar suport a la campanya, les simpatitzants o militants d'ERC d'arreu de la comarca s'han fet una foto emulant la típica imatge de "We Can Do It". S'hi han sumat Nani Altimiras, Montse Tort, Dolors Casellas, Neus Páez, Margo Prims, Griselda Castells, Dolors Rustarazo, Judit Sardà, Núria Sisó, Mercè Autet, Núria Carbonés, Anna Alabern, Margarida Feliu, Montse Mas, Olga Màrmol, Núria Arquimbau, Montserrat Ventura, Marta Barniol, M. Rosa Jiménez, Montserrat Faro, Naiara Puchades, Gràcia Ferrer, Anna Solà, Carla Ferré, Eva Márquez, Teresa Moreno, Mayte Ballester, Sílvia Álvarez.