VÍDEO La pinça de l'Arlet contra el coronavirus, en una cançó

Glaucs adapta la seva peça "Tot és possible" per la iniciativa solidària

L'Arlet amb una pinça pintada
L'Arlet amb una pinça pintada | YouTube
Osona.com
15 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:59h

La pinça solidària contra el coronavirus de l'Arlet -una nena de 7 anys- segueix més viva que mai. Ara fa uns mesos, ella i el seu pare Jordi Hérnandez -de Torelló- van engegar el projecte "Pinta la pinça" per recaptar fons per a la investigació de la Covid-19.

Durant el confinament, l'Arlet va perdre dos dels seus avis i va proposar-li al seu pare pintar pinces de fusta i recaptar diners per l'hospital. Com que no podien muntar una paradeta, van decidir posar en marxa un perfil d'Instagram on van rebre centenars de pinces de tots els colors.

Ara la iniciativa ha fet un pas més i ha aconseguit tenir una cançó dedicada. Els encarregats de posar música a la iniciativa ha estat Glaucs, que ha adaptat la seva peça Tot és possible amb la lletra de Pinta la Pinça

De fet, els quatre membres del grup -Jofre Bardagí (veu), Jose Luis Vadillo "Vadi" (baix), Àlex Rexach (guitarra) i Àngel Valentí (bateria)- s'han gravat des de casa. I no només hi han participat ells. Des de Pinta la Pinça van demanar col·laboració als seus seguidors i també apareixen en les imatges.

Després d'un parell mesos, la iniciativa ha agafat cos i s'ha formalitzat com una associació sense ànim de lucre amb una web, en què s'hi podran fer donacions properament.


​​
​​
​​
Arxivat a