Muntanya de Llibres dona 1.210 euros a la campanya #JoEmCorono

La llibreria ha destinat el 5% de les vendes durant les primeres setmanes de confinament

 Xevi Cortacans, de la Muntanya de Llibres
Xevi Cortacans, de la Muntanya de Llibres | Muntanya de Llibres
Osona.com
12 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:14h
La llibreria de Vic Muntanya de Llibres ha contribuït amb 1.210 euros a la campanya #JoEmCorono, promoguda per la Fundació Lluita contra la Sida, que té per objectiu recollir fons que permetin accelerar la resposta científica davant la imparable expansió del coronavirus.

Tal com explica la llibreria, es van voler sumar a la iniciativa des del principi destinant-hi el 5% de les vendes realitzades durant les primeres setmanes del confinament. “De seguida ho vam tenir clar i estem molt contents d’haver-hi col·laborat; ens agrada que Muntanya de Llibres pugui aportar valor més enllà del sector del llibre”, explica Xevi Cortacans, propietari de la llibreria. 

El donatiu, fet a través de la pàgina web www.joemcorono.com, ha anat destinat als projectes d’investigació dirigits pel Dr. Oriol Mitjà, metge i investigador de la Fundació Lluita contra la Sida i l’Hospital Germans Trias, amb l’objectiu de reduir la transmissió comunitària d’aquest coronavirus.

D’altra banda aquesta setmana Muntanya de Llibres ha reprès les activitats presencials a la llibreria, com el club de lectura, així com la visita de l'escriptor Rafel Nadal la setmana vinent.


​​
​​
​​
 
Arxivat a