Josep Arimany vetllarà les millores del tren a Vic

L'alcaldessa Anna Erra delega la responsabilitat al primer tinent d'alcalde

Josep Arimany, en una imatge d'arxiu
Josep Arimany, en una imatge d'arxiu | Josep M. Montaner
Osona.com
11 de juny del 2020
En el ple de l'Ajuntament de Vic d'aquest dilluns, es va donar compte de la delegació especial al regidor d’Universitat i Ciutat del Coneixement i primer tinent d’alcalde Josep Arimany com a interlocutor per a l’impuls i la negociació en matèria d’infraestructures ferroviàries. Fins ara, estava delegat per la mateixa alcaldessa de Vic Anna Erra. Durant el plenari, el primet tinent d'alcaldia va agrair la confiança i va assegurar que "ens posarem a treballar de forma immediata".

A partir d'ara Arimany assumeix la responsabilitat de treballar les propostes i peticions de millora del servei de Renfe davant les autoritats competents i afectades per les línies i tren; així com també de vetllar pels acords pendents i les propostes fins ara incomplertes per desdoblar la línia R3 del tren. 

De fet, tal com remarca l'Ajuntament, aquesta històrica mancança, de la qual se’n va començar a parlar als anys vuitanta al govern de la Generalitat i amb nombrosos estudis fets i no executats pel govern de l’Estat espanyol des de principis del 2000, perjudica greument el desenvolupament econòmic i social dels ciutadans de Vic, de la comarca d’Osona i de totes les poblacions per on passa la línia R3 del tren. 

Arxivat a