​Aquests són els terminis per passar la ITV si no has pogut fer-ho durant l'estat d'alarma

El Ministeri d’Indústria fixa un seguit de pròrrogues per evitar el col·lapse

NacióDigital
11 de juny del 2020
Un treballador de la ITV d'Amposta
Un treballador de la ITV d'Amposta | ACN
Les estacions d'ITV van tornar a la feina el passat 18 de maig, amb molts dubtes per als usuaris. L’estat d’alarma va deixar aturades les instal·lacions durant més de dos mesos i uns cinc milions de vehicles a tot l’Estat que havien de fer la revisió, des del 14 de març, no la van poder fer. 

A hores d’ara, totes les ITV ja estan un altre cop a ple funcionament, amb les mesures de seguretat i higiene necessàries, i amb una allau de trucades de ciutadans que volen posar al dia la revisió. 

Per evitar el col·lapse i donar cobertura a tots els usuaris, des del Ministeri d’Indústria s’han establert pròrrogues i terminis, en dies naturals, que començaran a comptar a partir del 21 de juny, dia en el que finalitzarà l’estat d’alarma. 

O sigui, per exemple, algú que té caducada la revisió el 20 de març, tindrà 45 dies a partir del 21 de juny per passar per les instal·lacions de la ITV. O sigui, fins al 5 d’agost.

PRÒRROGUES ITV 

A l’esquerra, els dies que caduca la revisió del vehicle. A continuació, els dies de pròrroga que li pertoquen per poder passar la ITV, a partir del 21 de juny.

Del 14 al 20 de març, 45 dies
Del 21 al 27 de març, 60 dies
Del 28 de març al 3 d’abril, 75 dies
Del 4 al 10 d’abril, 90 dies
De l’11 al 17 d’abril, 105 dies
Del 18 al 24 d’abril, 120 dies
Del 25 d’abril a l’1 de maig, 135 dies

 


​​
​​
​​