UVic-UCC

La Universitat d'Estiu de la UVic passa a ser virtual i posposa un any la commemoració del 25è aniversari

L'homenatge a la productora i directora Isona Passola també es farà l'any que ve

per Osona.com , 10 de juny de 2020 a les 11:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Universitat d'Estiu de la UVic-UCC, que enguany havia de celebrar la 25a edició, ha hagut de reformular l'oferta i passar-la al format virtual. D'aquesta manera, s'ofereixen cursos de formació i seminaris virtuals repartits en quatre àmbits: Salut, Ciències i tecnologia, Educació i Plataforma cultural. A més, també s'oferiran cursos d'idiomes online de l'Escola d'idiomes de 50 hores en anglès, francès, espanyol i alemany. En un comunicat, la UVic-UCC explica que l'acte central de commemoració dels 25 anys es posposa fins l'any que ve "a l'espera que poder-ho celebrar amb el màxim de normalitat i lluïment". L'homenatge a la productora i directora de cinema Isona Passola, que a la dècada dels 80 va ser professora, també es posposa.

En l’àmbit de la salut, entre d'altres, s’oferiran els cursos "Els oblits de la maternitat. Quin paper hi juga la psicologia perinatal?", "Els trastorns i les patologies motrius més freqüents en la infància" o "Aïllament, mort i dol durant la crisi sanitària". En l'àmbit de Ciències i tecnologia, entre d'altres, s'ofereixen els cursos "Tecnologies disruptives de fabricació 4.0", "Com emprendre un projecte innovador amb èxit" o "La nova normalitat l’endemà de la Covid-19". Sobre Educació i Societat, la UVic-UCC ofereix "A la meva aula hi ha bullying. Què faig?", "Com fer l'acompanyament emocional als infants i als joves? Eines pràctiques per als docents davant el retrobament educatiu" o "L'etapa de 0-6 Anys. De la reflexió a l'acció". 


Fora de l’oferta formativa i dins la Plataforma cultural, una part de les activitats giraran al voltant de la VII Jornades Horitzó Àsia, que constaran de l’exposició "Nepal amb Indira Ranamagar", del 4 al 14 de juliol al vestíbul de la Torre dels Frares, i la conferència "Precarietat, Revolució Cultural i Rock and roll". També s’inclou dins el programa la 17a edició del Festival Nits de Cinema Oriental (23-26 juliol) i la 5a edició d’activitats dels Centres Cívics. 

La Universitat d'Estiu de la UVic-UCC va néixer el 1996 per desplegar la formació universitària més enllà de les seves parets i obrir-la a públics nous, sobretot a professionals en actiu que requerien coneixements específics i actualitzats o estudiants universitaris, de la UVic-UCC o d’altres universitats, que volien ampliar les seves experteses. Actualment la Universitat d’Estiu és un projecte transversal i divers acadèmicament.


​​
​​​
​​​​
​​​​​

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació