Tastet de fires a Vic per recuperar l'activitat

L'Ajuntament treballa per preparar estands al Parc Jaume Balmes durant alguns caps de setmana de tardor

Una noia passejant per Vic
Una noia passejant per Vic | Adrià Costa
Carles Fiter
08 de juny del 2020
L'Ajuntament de Vic treballa per preparar un conjunt de fires petites a la zona del Parc Jaume Balmes durant la tardor. Tal com va avançar la regidora de Promoció econòmica, Comerç i Ocupació, hi haurà entre quatre i cinc repartits en caps de setmanes per recuperar l'activitat. Piella va situar aquestes "firetes" entre el Mercat de Música Viva (principis de setembre) i la Fira de la Muntanya (principis de desembre).

Es volen promocionar alguns dels productes que no s'han pogut exposar en alguns certàmens anul·lats, com el Lactium. "Farem un cap de setmana dedicat als productes d'alimentació; un altre, a l'artesania; o un altre als estocs dels comerços", explicava la regidora.

Es preveu muntar les estructures en un espai i que cada caps de setmana hi hagi productes diferents. "Es tracta de generar moviment a la ciutat i entre els firaires", destacava Piella. Pel que fa a altres fires com la de la Muntanya o el Mercat Medieval, Piella va dir que de moment es mantindran. 

Tot i les intencions de l'Ajuntament de Vic, tal com va remarcar l'alcaldessa Anna Erra, "anirem adaptant els plans a la situació".


​​
​​​
​​​​
​​​​​
Arxivat a