La cinquena edició d'«El so de les cases» de Vic es posposa per al 2021

La intenció de l'Ajuntament és mantenir la vintena d'artistes convidats que hi havia i ampliar les cases senyorials

Un concert al jardí de la Casa Ricart, l'any passat
Un concert al jardí de la Casa Ricart, l'any passat | Aj. de Vic
Osona.com
04 de juny del 2020
La cinquena edició d'El so de les cases, que s'havia de celebrar del 5 al 7 de juny, queda posposada al juny del 2021 a causa de les restriccions sanitàries. Tal com informa l'Ajuntament de Vic, no es poden mantenir les distàncies mínimes entre persones en alguns dels espais on s'havien de fer els concerts. Tot i això, la voluntat és mantenir per a l'any vinent la graella d'artistes que hi havia programats i algunes de les novetats previstes.

L'edició contemplarà l'ampliació de cases senyorials i altres edificis de la ciutat on fer-hi concerts. Anteriorment n'hi havia entre 12 i 14 i se'n preveuran una vintena. Els concerts duraran 20 minuts i seran lloc divendres, dissabte i diumenge, tot i que s'ampliaran unes quantes sessions més. La iniciativa ha anat cada any a més. La darrera, la del 2019, va aplegar 10.000 persones de públic.


La graella d'artistes prevista per a la cinquena edició i amb voluntat de mantenir-la de cara a l'any que ve és la següent: Casa Ricart (Banda de l'Emvic), Claustre de l'Hospital Universitari de la Santa Creu (Changuï Trio), Església de la Santa Creu (Joel Bardolet i Marc Heredia), Jardí de la Casa Sacerdotal (Paula Peso), Jardí de Casa Bayés (Anna Roca i Gemma Pujol), Jardí Casa Pratdesaba (Marta Roma i Anthony), Jardí Hotel Les Clarisses (JU/Clara Peya amb Vic Moliner/The Sey Sisters), Casa Masferrer (Grups de piano de l'Emvic), Temple Romà (Caseta/Intana), Jardí Casa Bojons (Orquestra de Cambra de Vic), Taller d'Art Particular (Cati Reus, Mariona Oliu i D. Oliu), Església de Sant Just (Quartet de Corda Maria Erra), Casa Fontcoberta –Ca l'U- (Feliu Ventura), Jardí Casa Comella (Alex Serra&Totidub), Jardí Església de Sant Felip (Sam Berridge), Sala Sert de l'Ajuntament (Marala), Jardí Casa Cortada (Coloma Bertran), Església de la Guia (Lidia Mora i Ruselito), Església del Roser (Santi Carcassona), Magatzem Casajuana –la Reciclària- (Roger Usart), Casa Canellas (Meritxell Nethermann) i quedava pendent de confirmar l'artista que toqués a la Torre d'en Franch.


​​
​​​
​​​​
​​​​​
Arxivat a