Detingut un jove per robar un moneder en un hotel de Vic

Es tracta d'un veí de la ciutat que té antecedents

Osona.com
03 de juny del 2020
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dissabte un jove, de 19 anys i veí de Vic, com a presumpte autor d'un delicte de furt. Tal com explica el cos, la detenció és el resultat d'una investigació iniciada arran d'una denúncia per un furt comès en un hotel de la ciutat. La matinada del 28 de maig el jove va sostreure de la recepció de l'hotel un moneder amb diners.

Els responsables de l'establiment van facilitar les imatges de seguretat i es va constatar que aquella matinada hi havia hagut molt moviment de persones relacionades amb una habitació llogada per uns joves de la mateixa ciutat.

De fet, la mateixa matinada dels fets una patrulla de la Guàrdia Urbana de Vic, que s'hi va adreçar arran una queixa per sorolls, va identificar diverses persones que estaven al lloc. A més, van constatar que la porta d'accés a l'establiment estava forçada i es podia entrar i sortir sense les claus d'accés que disposen els clients.

Finalment, els agents van aconseguir identificar i detenir, el passat dissabte, el presumpte autor dels fets. El detingut, amb antecedents, va passar diumenge davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a