Les escoles bressol municipals de Vic reobren amb una trentena d'infants

S’han prioritzat les famílies amb treball presencial i sense flexibilitat de jornada i l’alumnat amb necessitats educatives especials

Joc simbòlic d'una escola bressol municipal de Vic
Joc simbòlic d'una escola bressol municipal de Vic | Aj. de Vic
Osona.com
03 de juny del 2020
Aquest dimarts 2 de juny les escoles bressol municipals de Vic (EBMV) van reobrir les seves portes per donar servei als infants de 0 a 3 anys. Davant el gran nombre de sol·licituds, s’han prioritzat les famílies en les quals les persones convivents treballen presencialment i no tenen possibilitat de flexibilitzar la jornada laboral, i també la canalla amb necessitats educatives especials.
 
Tal com explica l'Ajuntament, els grups màxims permesos a les escoles bressol són de cinc alumnes per aula i mestra, però en el cas de Vic s’ha tingut molt present que cada grup tingués la seva mestra de referència. En total, han reiniciat el curs 10 infants a l’escola bressol Horta Vermella, 14 infants a l’escola bressol Serra-de-senferm, i 7 infants a l’escola bressol Caputxins. 
 
Les escoles bressol municipals de Vic han obert amb l’objectiu de fer, sobretot, un acompanyament emocional i integral als nens i nenes procurant mantenir les distàncies que aquestes edats permeten. Entre el personal docent s’extremen les mesures d’higiene i seguretat i també dins de cada grup evitant la interrelació entre grups diferents.
 
En aquesta fase 2, l’horari d’atenció de les escoles bressol és de 9 del matí a 1 del migdia i està subjecte als canvis que hi pugui haver en les properes setmanes.



Arxivat a