Manlleu tampoc cobrarà la taxa de terrasses a bars i restaurants

També s'està treballant perquè alguns establiments que fins ara no tenien terrassa, en tinguin temporalment

Un bar de Manlleu
Un bar de Manlleu | Adrià Costa
Osona.com
02 de juny del 2020
L'Ajuntament de Manlleu, amb l'objectiu de facilitar la recuperació econòmica dels bars, restaurants i empreses del sector de restauració, tampoc cobrarà la taxa derivada de l'ocupació de la via pública amb taules i cadires per oferir un servei de terrassa de bar aquest 2020. Així ho ha aprovat el ple de Manlleu. Es tracta d'una mesura que també han portat a terme en altres municipis, com Vic i Torelló.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, als establiments que ja havien tramitat la sol·licitud i pagat la taxa d'aquest import, se'ls retornarà; i als establiments que no l'hagin pagat no se'ls aplicarà durant aquest exercici.

Demanar ampliació o llicència

D'altra banda, s'està treballant per aprovar uns criteris més flexibles que permetran que alguns establiments que fins ara no podien disposar de terrassa de bar, en disposin temporalment i durant aquest exercici, sempre que compleixin unes mesures de seguretat mínimes i garanteixin que la ciutadania podrà gaudir del servei amb seguretat i tranquil·litat.

Les empreses que vulguin demanar ampliació o llicència de terrassa de bar han de contactar amb el servei de fires i mercats i seguidament el personal tècnic contactarà amb l'empresa per revisar quines opcions té i a quines pot optar, en funció de la ubicació de l'establiment i les normatives actuals vigents i fixades per aquesta activitat.


Arxivat a