Dinou especialistes acaben la seva formació als hospitals i CAP d'Osona

S'han passat entre 2 i 5 anys formant-se als centres de la comarca

Els residents d'aquest 2020
Els residents d'aquest 2020 | CHV
Osona.com
02 de juny del 2020
L'Hospital Universitari de Vic va acollir dijous passat l'acte de comiat als residents del Consorci Hospitalari de Vic (CHV) que completen enguany la seva etapa formativa. Aquest 2020, 19 metges/esses i infermeres, que han passat entre 2 i 5 anys formant-se als centres sanitaris d'Osona, acaben la seva residència per convertir-se en professionals de ple dret en les seves especialitats.

Aquest mes de maig han completat la formació un especialista en Cirurgia General i una de Traumatologia (especialitats que requereixen 5 anys de formació), dos especialistes en Geriatria (formades conjuntament amb l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic), una de Ginecologia i Obstetrícia i una de Psiquiatria (4 anys), així com dues infermeres llevadores (2 anys). També finalitzen el període de residència set metges i quatre infermeres d'Atenció Familiar i Comunitària de les unitats docents de l'ICS Catalunya Central i d'ACEBA, que s'han format en col·laboració entre els hospitals del CHV i els centres d'atenció primària d'Osona.

Comptant els residents que finalitzen la seva etapa formativa, el Consorci Hospitalari de Vic ha tingut fins aquest mes de maig 72 residents en actiu, que estan en diferents anys del seu període de formació en un total de 9 especialitats.