Detenen un jove a Vic que venia droga al centre històric

La Guàrdia Urbana i la Policia Nacional actuen conjuntament per desmantellar el punt de venda

El dispostiu de la Guàrdia Urbana al carrer de la Ramada de Vic
El dispostiu de la Guàrdia Urbana al carrer de la Ramada de Vic | Guàrdia Urbana de Vic
Osona.com
02 de juny del 2020
Agents de la Guàrdia Urbana de Vic i de la Policia Nacional espanyola va detenir el divendres passat un jove que venia droga al centre històric de la ciutat. Tal com explica el cos vigatà, a dos quarts de 9 del matí, patrulles d'ambdós cossos van fer una entrada i registre en un domicili de la ciutat després d'aconseguir l'autorització judicial. Es va arrestar un veí de Vic de 23 anys com a principal sospitós.

Segons la Guàrdia Urbana, des de feia temps els dos cossos policials havien rebut moltes queixes dels veïns i comerciants de la zona del carrer de la Ramada, parc M. Àngels Anglada i Sant Miquel dels Sants. Es queixaven que hi havia una persona que es dedicava al tràfic de substàncies estupefaents. A més, durant les setmanes de confinament la situació encara es va accentuar més i hi havia moltes persones voltant per la zona tot i l'obligació de quedar-se a casa.

La manera d'operar de l'arrestat era a través del telèfon mòbil. Se citava amb els seus compradors i els rebia al seu domicili per facilitar la dosi. Segons el cos vigatà, també ho hauria fet alguna vegada a la via pública i a vegades havia atiat un gos potencialment perillós contra els veïns que li recriminaven la seva conducta.

Arran de les reiterades queixes es va muntar un dispositiu policial conjunt entre tots dos cossos policials que va permetre obtenir indicis suficients respecte de la conducta presumptament delictiva. Al seu domicili s'hi van trobar diverses substàncies estupefaents, instruments de pesatge de precisió, embolcalls i gran quantitat de diners en metàl·lic en fraccions petites. El detingut va passar a disposició judicial aquest dissabte, acusat d'un delicte contra la salut pública.



Arxivat a