Manlleu

Manlleu aplicarà la tarifació social a les escoles bressol el proper curs

El ple aprova per unanimitat la mesura que calcula les quotes dels centres municipals en funció del nivell de renda de la família

per Osona.com , 29 de maig de 2020 a les 10:55 |
Façana de l'escola bressol Colors de Manlleu. | Adrià Costa
L'Ajuntament de Manlleu posarà en marxa la tarifació social de les escoles bressol municipals per al curs 2020-2021. Així ho va aprovar per unanimitat el passat ple de dimarts. D'aquesta manera, doncs, a partir d'ara les quotes als dos centres que té Manlleu -Colors i Els Picarols- es calcularan segons el nivell de renda de les famílies.

Aquesta mesura, prevista en l'acció de govern i emmarcada en l'educació 360, farà més accessibles les escoles bressol municipals ja que s'establiran diferents trams de bonificacions que poden arribar fins al 90% de la quota.


Segons l'Ajuntament, cal seguir reforçant i ampliant l'ecosistema educatiu local i a favor d'una escolarització inclusiva i equilibrada. "La situació de pandèmia actual amb tot el que està significant pel món educatiu ha fet evident que aquestes línies d'actuació s'han de reforçar més que mai i que tots els actors de la comunitat educativa sumem per aconseguir-les", diuen en una nota.

En aquest marc, el ple també va provar els convenis d'aportació econòmica amb cadascuna de les AMPA dels centres educatius de Manlleu, per tal de reforçar, entre d'altres, el treball conjunt de totes elles per oferir un catàleg únic d'activitats extraescolars per tot el municipi.

 

Participació