Torelló valora positivament l'ampliació del mercat setmanal a la zona del Firal

El juny es farà un concurs per adjudicar noves parades

El mercat de Torelló la setmana passada a la zona del Firal
El mercat de Torelló la setmana passada a la zona del Firal | Aj. de Torelló
Osona.com
26 de maig del 2020
L'ampliació del mercat setmanal de Torelló a la zona del Firal -prevista en principi mentre durin les mesures de distanciament- ha tingut una bona acollida entre marxants, clients i veïns. Tal com explica l'Ajuntament de Torelló, segons la regidora de Comerç, Mercè Faja, "queda un mercat molt ampli i podem complir amb totes les distàncies de seguretat recomanades".

A més, també permetrà créixer com a mercat "perquè tenim peticions de nous marxants interessats a venir a Torelló". Està previst que a finals de juny es faci el concurs per poder adjudicar noves parades.

Aquesta mesura es va posar en marxa la setmana passada amb l'entrada a la fase 1 de desescalada amb l'increment de nous paradistes. D'aquesta manera, a l'espai del Firal hi ha les parades de fruita, verdura i alimentació, i la resta, a l'espai actual.

Per al desenvolupament del mercat, s'adopten les mesures pertinents d'acord amb un protocol de seguretat d'higiene, com la delimitació de l'espai, el control d'aforament, l'organització dels paradistes, etc.

Amb motiu del mercat, no es pot estacionar vehicles a la zona del Firal i la circulació queda limitada a les persones que hi tenen l'aparcament particular.

 

 

 

Arxivat a