La Biblioteca de Manlleu reobre les portes aquest dijous

Per accedir a l'equipament cal demanar cita prèvia

La biblioteca Municipal de Manlleu, en una imatge d'arxiu
La biblioteca Municipal de Manlleu, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
Osona.com
26 de maig del 2020
La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA obrirà de nou les seves portes aquest dijous, 28 de maig, adaptant horaris i serveis a la situació actual. Per accedir a l'equipament, cal demanar cita prèvia i portar mascareta, així com el carnet de préstec de la biblioteca. 

Els usuaris no podran tocar els documents i per això s'haurà d'especificar quins llibres volen i el personal de la biblioteca els preparà i s'entregaran a la cita concertada.

De moment no es podrà fer consulta de documents a la sala, ni lectura i tampoc es podran utilitzar els ordinadors i el servei de wifi. Les activitats presencials han quedat anul·lades. A poc a poc, amb les següents fases del desconfinament s'aniran reincorporant els serveis.

Consulta els horaris i el procediment a continuació:

 Horari d'atenció provisional
Tardes: de dilluns a divendres, de 16.30h a 20:00h
Matí: divendres, de 10 a 13h

Per accedir a la biblioteca amb cita prèvia es pot demanar per telèfon (93 851 14 86), correu electrònic (b.manlleu@diba.cat) o internet. Cal donar dades com el nom i cognoms, i el número de carnet, per buscar els productes culturals que es volen demanar en préstec.


Retorn a la bústia i dies en quarantena

Des d'aquest dilluns la biblioteca ja ha obert la bústia de retorn per tal que tothom que ho desitgi pugui anar retornant els llibres que té a casa. Tot aquest material s'haurà d'estar en quarantena durant 14 dies abans de poder tornar a ser prestat.

Arxivat a