Un únic casal d'estiu a Torelló

Entitats, Ajuntament i AMPAs fan pinya per crear un espai conjunt adreçat a tots els infants i adolescents

Osona.com
26 de maig del 2020
L'Ajuntament de Torelló, la Federació d'AMPAs dels centres educatius i diverses entitats han posat en marxa un casal d’estiu adreçat a tots els infants i adolescents del municipi. Amb la perspectiva d’un estiu excepcional a causa de les mesures i restriccions derivades de la CoVid-19, les entitats i l’Ajuntament han decidit unir forces en un sol casal conjunt, que pugui donar resposta a les necessitats de les famílies i dels infants i adolescents de Torelló. 

El Casal d'Estiu UnitsxEducar està adreçat a infants i adolescents de 3 a 16 anys i està previst que s’iniciï el 29 de juny i s’allargui fins al 10 de setembre.

Aquesta setmana s’ha posat en circulació un qüestionari per a les famílies de la població per tal de recollir els seus interessos. Les entitats participants en l’organització del casal, a més de l’Ajuntament i la Federació AMPAs, són l’AMPA de l’Institut Cirvianum, el Club Tennis Torelló, l’Escola d’Arts plàstiques de Torelló, el Club Bàsquet Torelló, el Club Natació Torelló, La Piscina de Torelló i el Club Atlètic Torelló.
 



Arxivat a