​Paola Galbany deixa el deganat de Salut de la UVic

Míriam Torres pren el relleu a l'actual presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeres de Barcelona fins que s'obri un nou procés

La fins ara degana Paola Galbany i Míriam Torres, que li pren el relleu
La fins ara degana Paola Galbany i Míriam Torres, que li pren el relleu | UVic-UCC
Osona.com
26 de maig del 2020
Paola Galbany ha deixat el càrrec de degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (FCSB) de la UVic-UCC. Tal com explica la universitat, la decisió ha estat presa arran de les dificultats de compaginar les exigències del càrrec acadèmic amb la recent assumpció de la presidència del Col·legi Oficial d'Infermeres de Barcelona, en un context convuls a causa de la pandèmia de la Covid-19.

La professora Míriam Torres, fins ara vicedegana, prendrà el relleu i assumirà el càrrec de degana en funcions fins que s'obri un nou procés de selecció. Pel que fa a Galbany continuarà exercint com a professora a la facultat.

Míriam Torres és doctora en Nutrició i Metabolisme per la Universitat Rovira i Virgili, llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments i diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la UB. Va entrar a treballar a la UVic el curs 2004-2005 i des de llavors ha estat coordinadora del grau en Nutrició Humana i Dietètica i membre del grup de recerca M3O, on coordina la línia de recerca en Alimentació, Salut i Benestar.

Arxivat a