Els hospitals d'Osona només tenen 42 ingressats per coronavirus

La xifra d'hospitalitzats varia significativament perquè ja no es comptabilitzen els pacients que van ingressar per Covid-19, però que han donat negatiu als últims testos

Hospital Universitari de Vic.
Hospital Universitari de Vic. | Adrià Costa
Osona.com
22 de maig del 2020
Actualitzat el 25 de maig a les 16:52h
Actualment només queden 42 persones ingressades per coronavirus als hospitals d'Osona. Tal com explica el Consorci Hospitalari de Vic, la dada ha variat significativament -la meitat respecte a la de dilluns-, ja que, a més de les nombroses altes, no es comptabilitzen com a positius els pacients que van ingressar amb la Covid-19, però que ja han donat negatiu en els darrers tests PCR. En la darrera actualització n'hi havia 85.

Els ingressats es reparteixen entre l'Hospital Universitari de Vic, l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic. El pavelló Vic Salut fa dies que no acull pacients i està a punt per abaixar la persiana.

Des de l'inici de la pandèmia, ja han estat donades d'alta als hospitals d'Osona 513 persones hospitalitzades. Entre les altes d'aquests últims dies es troba una pacient amb 106 anys, que dimarts va deixar l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic després de recuperar-se de la Covid-19. 

Segons el Departament de Salut, a Osona la xifra de defuncions per coronavirus és de 355 persones.
 

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca


Arxivat a