Coronavirus

El festival Cantilafont ajorna la vuitena edició fins al 2021

Les entrades i abonaments ja adquirits per assistir a Sant Bartomeu del Grau serviran per a l'any vinent

per Osona.com , 20 de maig de 2020 a les 17:25 |
Un concert del Cantilafont | ACN
El festival Cantilafont ajorna la vuitena edició que s'havia de fer el 17 i 18 de juliol a Sant Bartomeu del Grau i es trasllada al mateix mes de l'any que ve. Organitzat per l’Associació Voraviu Produccions Culturals, el Cantilafont és un festival cultural i gastronòmic que busca descentralitzar la cultura, allunyant-la de les grans ciutats. 

Cada any l’esdeveniment posa en valor els espais naturals i rurals del territori i aposta per una experiència global amb propostes musicals, arts escèniques i productes de proximitat. "L'actual incertesa generada per la Covid-19 fa que no es pugui realitzar la vuitena edició tal com s’havia ideat", informen els organitzadors en un comunicat.


"Som gent d’abraçar, de compartir, de regalar somriures, de ferm compromís per la nostra terra i de viure de prop allò que tant ens agrada -la vida i la cultura- envoltats d’una postal de luxe, el Lluçanès. Però la situació actual fa que ens haguem de replantejar, com a petita entitat que som, la manera de seguir aportant propostes culturals de qualitat a casa nostra", afirmen els organitzadors. 

Actualment ja es treballa per crear una edició a mida per al 2021, tot i que no descarta noves formes d’arribar al públic durant aquest any. També s'intentarà mantenir la programació que s’havia anunciat fins al moment, com és l'actuació de Núria Graham i el concert de Da Souza.


Pel que fa a les entrades i abonaments ja adquirits, es podran utilitzar en l’edició del 2021. En el cas d’aquelles persones que prefereixin el retorn de l’import, rebran un correu electrònic amb les indicacions. 

Participació