Més parades al mercat de Vic

Aquest dimarts hi ha hagut una quarantena de parades de les 120 habituals

Les parades de roba han tornat al mercat de Vic
Les parades de roba han tornat al mercat de Vic | Adrià Costa
Osona.com
19 de maig del 2020
Actualitzat a les 16:39h
A finals d'abril, Vic va recuperar els tradicionals mercats de marxants. Fins ara, només hi havia parades d'alimentació i de productes higiènics, però aquest dimarts han tornat les parades de roba a la plaça Major amb l'entrada a la fase 1 de desescalada.

La imatge del mercat segueix sent totalment diferent de la de sempre: menys parades i separades, files unipersonals, tanques, cintes i moltes mascaretes i guants. Aquest dimarts, a la sorra, hi ha hagut més moviment, ja que fins ara no hi havia marxants i era un espai per fer cua de les parades que resseguien les cases de la plaça.
 

Les parades de roba han tornat al mercat de Vic. Foto: Adrià Costa.


Aquest dimarts, doncs, ha augmentat el nombre de parades a plaça. A la represa de l'activitat, el 28 d'abril, n'hi havia una quinzena; i aquest dimarts, ja n'hi ha hagut una quarantena. Habitualment, abans de la pandèmia, s'hi concentraven unes 120 parades.

Es preveu que el dissabte hi hagi més parades. Per tal de respectar les mesures de seguretat, es repartiran a la rambla del Passeig i a la rambla del Carme.

Arxivat a