Manlleu i Torelló reactiven les zones blaves coincidint amb la fase 1

Vic ja ho va tornar a posar en marxa fa una setmana

Zona blava de Manlleu
Zona blava de Manlleu | Adrià Costa
Osona.com
19 de maig del 2020
Manlleu i Torelló han reactivat les zones blaves aquesta setmana. D'una banda, l'Ajuntament a la capital del Ter ha reactivat les zones blava, taronja i verda -de pagament-, aquest dilluns amb l'entrada a la fase 1 de la desescalada.

Inicialment havia d'entrar en funcionament el dilluns 11 de maig, però la decisió es va posposar fins al final de la fase 0. Llavors ja es va alertar que amb l'aturada de les darreres setmanes de confinament i la gratuïtat de l'aparcament, les places d'aparcament de les zones estan ocupades per vehicles, cosa que no permetia la rotació habitual de les zones comercials.

D'altra banda, a Torelló, s'ha posat en funcionament aquest dimarts. Cal destacar que aquest municipi les zones -blava i vermella- són d'estacionament limitat. A la zona blava de Torelló la limitació horària és de 90 minuts i a la zona vermella, vigent a l'aparcament del Sindicat, la limitació horària és de 180 minuts. En tots casos, cal indicar l'hora d'estacionament. Els comerços del municipi tenen rellotges de control horari per repartir entre la clientela.

A Manlleu i Torelló han estat més de dos mesos en suspens per l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol. A Vic ja es va activar la setmana passada, cosa que va generar crítiques.

Arxivat a