Coronavirus

Tac Osona incorpora serveis de desinfecció per a empreses i administracions

L'empresa social de Sant Tomàs forma els seus treballadors i els dota dels equips de protecció individual necessaris per contenir el coronavirus

per Osona.com , 19 de maig de 2020 a les 11:55 |
Treballadors de Tac Osona realitzant una desinfecció | Sant Tomàs
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El servei de neteja de Tac Osona, l'empresa social de Sant Tomàs amb llarga experiència en neteja i desinfecció, ha començat a oferir serveis especials de desinfecció per contenir el coronavirus. En un comunicat, Tac Osona explica que ha format el seu personal i disposa dels equips individuals necessaris.

A més, l'empresa s'ha dotat dels recursos tècnics i utilitza maquinària especialitzada. En les seves neteges, i segons les superfícies a tractar, fan servir polvoritzacions de productes desinfectants, nebulitzacions en fred, termonebulitzacions, neteja amb espuma o desinfeccions amb ozó, entre altres. El coronavirus té una permanència de 4 hores de viabilitat en coure, 24 hores en cartró, 48 en acer o 72 en plàstics.


El servei de neteja de Tac Osona pot desinfectar espais com ara despatxos, centres de dia, centres residencials, centres educatius i esportius, equipaments culturals i comercials, naus industrials i magatzems, mobiliari urbà com bancs, papereres, i jocs infantils, i exteriors de zones concorregudes.

Segons Tac Osona, per poder realitzar les desinfeccions, han hagut d'inscriure l'activitat al Registre Oficial d'Establiments i Serveis Plaguicides (ROESP) de l'Agència de Salut Pública de Catalunya.
 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació