Tac Osona incorpora serveis de desinfecció per a empreses i administracions

L'empresa social de Sant Tomàs forma els seus treballadors i els dota dels equips de protecció individual necessaris per contenir el coronavirus

Treballadors de Tac Osona realitzant una desinfecció
Treballadors de Tac Osona realitzant una desinfecció | Sant Tomàs
Osona.com
19 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:36h
El servei de neteja de Tac Osona, l'empresa social de Sant Tomàs amb llarga experiència en neteja i desinfecció, ha començat a oferir serveis especials de desinfecció per contenir el coronavirus. En un comunicat, Tac Osona explica que ha format el seu personal i disposa dels equips individuals necessaris.

A més, l'empresa s'ha dotat dels recursos tècnics i utilitza maquinària especialitzada. En les seves neteges, i segons les superfícies a tractar, fan servir polvoritzacions de productes desinfectants, nebulitzacions en fred, termonebulitzacions, neteja amb espuma o desinfeccions amb ozó, entre altres. El coronavirus té una permanència de 4 hores de viabilitat en coure, 24 hores en cartró, 48 en acer o 72 en plàstics.

El servei de neteja de Tac Osona pot desinfectar espais com ara despatxos, centres de dia, centres residencials, centres educatius i esportius, equipaments culturals i comercials, naus industrials i magatzems, mobiliari urbà com bancs, papereres, i jocs infantils, i exteriors de zones concorregudes.

Segons Tac Osona, per poder realitzar les desinfeccions, han hagut d'inscriure l'activitat al Registre Oficial d'Establiments i Serveis Plaguicides (ROESP) de l'Agència de Salut Pública de Catalunya.