Detenen a Centelles un conductor begut i drogat per circular temeràriament i agredir els mossos

L'arrestat, un jove de 23 anys veí del municipi, tenia una ordre pendent de detenció per violència masclista

Osona.com
16 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:54h
Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat a Osona un conductor begut i drogat que circulava temeràriament i va agredir als Mossos durant el seu arrest. L'individu, un jove de 23 anys i veí de Centelles, també tenia una ordre pendent de detenció del jutjat de violència de la dona de Sant Feliu de Llobregat i va quedar igualment denunciat administrativament per incomplir l'estat d'alarma en no poder justificar el seu desplaçament.

Els fets van passar pels voltants de les 11.00 hores quan una dotació de Mossos -que feia patrullatge preventiu per la carretera C-17-, va tenir coneixement que un vehicle circulava fent maniobres brusques, frenant i accelerant sense cap motiu aparent, posant en perill la seguretat dels usuaris de la via.

Els agents van localitzar l'esmentat vehicle i li van donar ordres al conductor perquè s'aturés a la propera sortida. L'home va fer cas omís de les indicacions i va continuar conduint a velocitat elevada, agreujant la situació de perill a la via. Finalment, els mossos van aturar el vehicle al carrer Fortià i Solà de Centelles i van constatar que el conductor presentava clars símptomes de trobar-se sota els efectes de les drogues i begudes alcohòliques. En tot moment va mostrar una actitud poc col·laboradora i amenaçadora, resistint-se de forma violenta a la detenció i agredint als agents amb el braç, que portava enguixat.

Positiu en alcohol, cocaïna i THC

Un cop en dependències policials, se li va realitzar la prova d'alcoholèmia, a la qual va donat positiu amb una taxa de 0,59 mg d'alcohol per litre d’aire expirat. També va donar positiu a la prova de drogues, per consum de cocaïna i THC. A banda els agents van constatar que el detingut tenia una ordre pendent de detenció del jutjat de violència de la dona de Sant Feliu de Llobregat. Tanmateix se'l va denunciar administrativament per incomplir les disposicions del RD 463/20 pel qual es declara l'estat d'alarma al no poder justificar el desplaçament que estava realitzant. 

El detingut, que té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.



Arxivat a