Novatilu dissenya un dispensador de gel hidroalcohòlic de peu

L'invent que funciona amb pedal ja ha despertat interès d'empreses i administracions

El nou dispensador funciona amb un pedal i evita que s'hagi de tocar amb les mans
El nou dispensador funciona amb un pedal i evita que s'hagi de tocar amb les mans | Novatilu
Osona.com
14 de maig del 2020
L'empresa d'il·luminació i mobiliari urbà Novatilu ha dissenyat i fabricat un nou producte per prevenir la Covid-19: un dispensador de gel hidroalcohòlic de peu. D'aquesta manera, el dispositiu, anomenat Hydro, subministra el producte desinfectant sense necessitat d'haver de tocar-lo amb les mans. Funciona amb pedal i, per tant, no s'ha de tocar el dispensador, amb el risc de contagi que això comporta. Tal com explica l'empresa osonenca en una nota, és compatible amb tots els envasos del mercat de diàmetre igual o inferior a 85 mm.

A més, tampoc cal instal·lar-ho a la paret, ja que té estabilitat gràcies a la base. Està fabricat amb capçal d'acer inoxidable i té una base autoportant amb opció de fixar a terra per a l'exterior. "La seva robustesa el fan ideal tant per a interior com per a exterior, sent totalment anti vandàlic", remarca la companyia.

Segons Novatilu, el nou invent ja ha despertat interès tant d'empreses com d'administracions. En aquest sentit apunten que el dispensador pot ajudar a normalitzar la situació en llocs com escoles, empreses, hospitals, escoles, supermercats i tot tipus d'establiments.